taylor marie hill Kiwi, Skipper Kim W. Hansen

bedste thriller på netflix Team Kiwi

wegner lænestol ge 375 Skipper, Kim W. Hansen

tryk for brystet Gast, Josh Sanders

mafia 3 ps3  

sylvester stallone car Hej.

arvæv i lungerne Jeg har den store passion for lystfiskeri, som jeg har haft siden jeg var knægt.

pintura de paisajes Fisker alt fra kyst, åen og ikke mindst bådfiskeriet.

los angeles ballet Bådfiskeri har jeg dyrket siden jeg fik min første jolle, som 10 årig. Derefter er det gået stille og rolig og i båd størrelse.

sveje for meget i lænden I dag sejler jeg i Kiwi sammen med min ”pap-søn” Josh, en Quicksilver 500 Cabin med en 70 hk Yamaha. Rigget med alt i udstyr til trolling. Båden er en perfekt størrelse til det sønderjyske fiskevande samt båden klare også de længere ture til havs efter laks og stor torsk. Fin størrelse til lange dagsture.

carlsberg byen for børn Josh og jeg er tit at finde til ved klubbens arrangementer og ture. Hvor vi hygger med ligesindet for denne dejlige hobby.

lækkert sund frokost Med fiske hilsner, Kim