piger og drenge tegne Hanstholm 3/6-2017

fredagsfest karolinelund aalborg Hvis fiskene ikke vil komme til os, så må vi komme til dem….

wegner stol flet D. 3/6 kl. 6:00 drog fire håbefulde gutter fra klubben på langfart, kursen var sat nordpå, målet var Hanstholm.  Vi ankom ca. kl 10, flagene på flagstængerne hang, det var et godt tegn! 10:30 var det afgang ud mod fiskepladserne.

enter the dragon full movie Ulempen ved at komme så sent på vandet, er at de kystnære pladser ofte er affisket, så vi satte kursen 6 sømil ud på 1. vrag, Ålborghus vraget holdt også fisk, bare ikke nok og i den rette størrelse efter min smag.. så vi fortsatte 2 sømil ud på Tukan, den har før givet pæne fisk, blandt andet pæne Lubber. Vi fik også nogle pæne fisk, blandt andet en Lubbe på 4,5 kg hvilket er en fin Lubbe! der var dog ikke så meget gang i den… vi fik fyldt kassen 1. gang og blev enige om at satse på en sten grund længere ude. Her var der rigeligt med pæne torsk op til 8 kg og masser af sej i 1-3 kilos klassen.

oriental beach pearl hua hin Da kl. nærmede sig 18, blev vi enige om at tage retur, der var 16 sømil til Hanstholm, vel ankommet på Als omkring midnat, var en godt mør i skroget, det var en lang men super god dag på vandet!

advocate til hund Tak til Jonas Skistav, Kim B. Hansen og Jens Lassen for hyggeligt selskab.

robo smasher robot pris Med venlig hilsen

tracy pollan blomsterbørns børn John

Skriv et svar

mille gori instagram hvad spiser koala Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med sleep music youtube *

norge kort larvik

sarah rafferty hot

opera københavn program 2016

ah riise non plus ultra

sean and catherine wedding

tilberedning af kidney bønner